Tagarbejde

Tilpasset tekst

Alt tagarbejde udføres

Trænger dit hus til et nyt tag, eller er det bare blevet træt at se på? Hvis du gerne vil kunne sove trygt om natten, uanset vind og vejr, kan vi sikre din nattesøvn. Vi hos Claus Olsen kan sørge for, at en af de vigtigste dele af dit hus vil være sikret og præget af kvalitet og solidt håndværk. Lad os sammen finde lige netop den løsning, du går og drømmer om. Når du først har valgt dit nye tag, så kan du trygt overlade dit tagarbejde til os.

Vores tagarbejde

Vi har igennem mange år arbejdet med både store og små projekter inden for tagarbejde. Vi har både udført tagarbejde for private og større opgaver på erhvervsområdet. Når du skal have lavet nyt tag eller have repareret dit nuværende tag, er det yderst vigtigt at du får lavet det professionelt. Vores tagarbejde dækker flere kategorier. Uanset om du skal have lavet tagarbejde i tegl, eternit, pap eller stål, så er vi garanter for, at du får det gjort ordentligt og til en billig pris.

Det er en vigtig tommelfingerregel, at få dit tag tjekket i tide for utætheder. Forebyggelse er bedre end helbredelse. Blot en lille utæthed, kan i sidste ende blive meget dyrt. Vi kan til en billig pris, kvalitetssikre og checke dit tag grundigt for at sikre at dit tag holder sig i topform med den rette vedligeholdelse.

Vi laver tagarbejde efter dit behov, ring til os for en helt uforpligtende snak. Så finder vi sammen en løsning der passer til dig, samtidig med at vi selvfølgelig giver vejledning til ,hvordan du bør vedligeholde dit tag fremover.

Tagarbejde

Tilpasset tekst

Typer af tagarbejde vi udfører

  • Tegl
  • Eternit
  • Pap
  • Stål

Tilpasset tekst

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen. Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Murerfirmaet Claus Olsen ApS - Smedegade 18, 7200 Grindsted
Kontakt os på 20 68 49 02
murer@clausolsen.dk
Facebook