Få et gennemført og lækkert nyt badeværelse – vi klarer opgaven

Går du og drømmer om et lækkert nyt badeværelse, eller føler du, at det gamle trænger til at blive frisket op? Så kontakt endelig Murerfirmaet Claus Olsen ApS, som står klar til at hjælpe dig i mål med et nyt badeværelse.

​

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan være dig behjælpelig med råd og vejledning, så du kan få det badeværelse, du drømmer om. Vi har gennem de sidste mange år bygget badeværelser af mange forskellige typer for kunder i blandt andet Esbjerg, Varde, Vejen og omegn, og du er derfor i helt sikre hænder hos os.

​

Vi kan både hjælpe i forbindelse med renovering af badeværelse, og vi kan naturligvis også stå for opbygning af et helt nyt og gennemført badeværelse, hvis det er det, der ønskes.​

​

​Der er mange fordele ved at sætte os på din opgave og nedenfor kan du se nogle af dem:

​

  • Vi har kompetente medarbejdere
  • Vi kører i store dele af Jylland
  • Vi tilbyder altid høj kvalitet og faglighed
  • Vi har konkurrencedygtige priser
  • Vi har mange ĂĄrs erfaring med murerarbejde​

Vi gør det til dit personlige badeværelse

Vi bygger altid et badeværelse, som er tilpasset din personlige stil, og hvor kvaliteten er i top og prisen i bund. Vi vil gerne gøre dit nye lækre badeværelse så personligt som muligt, så du føler dig helt hjemme, når det står og er klar til brug. Har du brug for baderumsmøbler, armaturer, fliser eller mosaikker, så har vi et stort udvalg, du kan vælge fra – det indeholder alt fra mosaikker i friske farver til afdæmpede fliser i granit.

​

Skal du have etableret et helt nyt badeværelse, så står vi med glæde for totalentreprisen, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens vi ordner det hele for dig. Vi er garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen.

​

Vil du høre mere om mulighederne ved et nyt badeværelse? Kontakt os

Har du spørgsmål angående priser såsom hvad koster et nyt badeværelse? Eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig med at etablere et nyt bad, få moderniseret gæstetoilettet eller noget helt tredje? Så kontakt os med det samme. Vi tager gerne en snak med dig om den givne opgave eller udarbejder et tilbud med en god pris, der er så billig som muligt.

​

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, eller ring til os direkte pĂĄ telefon 20 68 49 02.

​

Vi kører ud til kunder i både Varde, Vejen og Esbjerg for at gøre deres drømme i forbindelse med et nyt badeværelse til virkelighed – det kan både være i forbindelse med en lille opgave eller en totalentreprise. Skal vi også hjælpe dig?​

Bliv kontaktet inden for 48 timer

FĂĄ et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

​

Adresse:

​Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

​

Find os pĂĄ Facebook:

Klik her