Sommerhus

Lad os bygge dit nye sommerhus. Går du i byggetanker og overvejer at bygge nyt sommerhus?

​Så hjælper Murerfirmaet Claus Olsen ApS dig gerne. Vi har stor ekspertise i at opføre sommerhuse og fritidshuse til yderst fornuftige priser. Via mange års erfaring inden for byggebranchen har vi opbygget massiv erfaring inden for opførelse af nye sommerhuse i Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen, hvor vi har stået for totalentreprisen.

Vi ved hvor vigtigt dit nye sommerhus er for dig. Trygheden skal være i top, når du skal have drømmene om dit nye hus realiseret. Derudover er økonomien naturligvis af stor betydning. Det er vigtigt for os, at du fra starten ved, hvad dit nye sommerhus kommer til at koste, og hvor lang tid det kommer til at tage at bygge det. Hvis du kontakter os for en helt uforpligtende snak om dit nye sommerhus, så taler vi sammen om dine ønsker for sommerhuset, så vi kan hjælpe dig med at gøre sommerhuset til lige præcis det nye sommerhus, som du går og ønsker dig.

Nyt sommerhus, hvad tilbyder vi?

  • Nybyggeri
  • Liebhaverejendom
  • Totalentreprise
  • Renovering

Vores arbejde

​Vi bistår i alle byggeriets faser, når du skal have bygget et nyt sommerhus, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m.

Derfor kan vi tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang. Vi kan lave en komplet løsning til dig, du behøves altså ikke selv at skulle have dialog med en arkitekt eller ingeniør for at få planlagt alle detaljerne omkring dit nye sommerhus. Det sørger vi for at afstemme.

Du kan simpelthen bare kontakte os helt uforpligtende til en snak, så har vi både arkitekt og ingeniør som samarbejdspartnere. Du får således en totalentreprise løsning, hvilket betyder at vi er tovholder for alle de involverede faggrupper og sikrer at budgetter, tidsplaner m.m. overholdes.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? 

Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 31 34 07 97.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 31 34 07 97

​eller skriv en mail til murerjakob@clausolsen.dk

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for murerfaget, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer.

Kontakt os

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

Telefon: 31 34 07 97

E-mail: murerjakob@clausolsen.dk

Smedegade 18

7200 Grindsted

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38300261