Nye huse

Lad os gøre dit nye hus til dit drømmehjem.

​Vi hos Claus Olsen har mange års erfaring inden for byggebranchen, og vi har derfor opbygget en enorm erfaring inden for opførelse af helt nye huse i hele Danmark, hvor vi har stået for totalentreprisen. Vi ved hvor vigtigt dit nye hus er for dig, og hvor mange følelser der er forbundet med at skulle flytte ind i et helt nyt hus. Den hjemlige fornemmelse i nye huse er af stor vigtighed for os, når du flytter ind. Trygheden skal være i top, når du skal have drømmene om dit nye hus realiseret. Derudover er økonomien naturligvis af stor betydning. Det er vigtigt for os, at du fra starten ved, hvad dit nye hus kommer til at koste, og hvor lang tid det kommer til at tage at bygge det. Hvis du kontakter os for en helt uforpligtende snak om dit nye hus, så taler vi sammen om dine behov og drømme for huset, så vi kan hjælpe dig med at gøre huset til lige præcis det nye hus du forestiller dig.

Vi koordinerer bygningen af dit nye hus med alle involverede parter:

  • Nybyggeri
  • Liebhaverejendom
  • Totalentreprise
  • Sommerhuse

Vi koordinerer bygningen af dit nye hus med alle involverede parter

​Vi kan lave en komplet løsning til dig, du behøves altså ikke at bøvle med at skulle ud til en arkitekt eller ingeniør for at få alle detaljer til dit hus på plads.

Det sørger vi for at afstemme. Du kan simpelthen bare kontakte os helt uforpligtende til en snak, så har vi både arkitekt og ingeniør som samarbejdspartnere, så får du tid til mere. Du får altså en totalentreprise løsning, hvilket betyder at vi er tovholder for alle de involverede faggrupper og sikrer at budgetter, tidsplaner m.m. overholdes.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. 

Men ligegyldig hvor i Danmark du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02.

Vi tilbyder blandt andet også nyt badeværelse og flydegulv.

Bliv kontaktet inden for 48 timer

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

Adresse:

Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

Find os på Facebook:

Klik her