Totalentreprise

Totalentreprise på dit byggeprojekt.

​Gør det nemt for dig selv. Brug Murerfirmaet Claus Olsen ApS til dit næste byggeprojekt.

Lad os stå for din totalentreprise

Murerfirmaet Claus Olsen ApS dækker alle former for murerarbejde.

Med kompetencer både i bredden og i dybden er vi en alsidige murerforretning. Vi kan løse de fleste opgaver inden for murerfaget – så kom gerne med specielle udfordringer. Vi er altid parate til at give dig et uforbindende tilbud.

Vi varetager alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. Ligesom vi står for alle underleverandøraftaler og afstemmer projekter i tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Totalentreprise, hvad tilbyder vi?

  • Nybyggeri
  • Liebhaverejendom
  • Byggeprojekter
  • Sommerhuse

Stor erfaring med totalentrepriser

​Vi hos Claus Olsen har mange års erfaring inden for totalentrepriser, og vi har opbygget stor erfaring inden for opførelse af helt nye huse og byggeprojekter i Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen, hvor vi har stået for totalentreprisen.

Økonomien er naturligvis af stor betydning. Det er vigtigt for os, at du fra starten ved, hvad dit nye projekt kommer til at koste, og hvor lang tid det kommer til at tage at gennemføre det. Hvis du kontakter os for en helt uforpligtende snak om dit byggeprojekt, så taler vi sammen om dine behov og ønsker, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette tekniske og økonomiske løsning.

Totalentreprise = Vi koordinerer med alle involverede parter

Vi står for den komplette løsning, så du ikke behøver bruge tid på at afstemme mellem forskellige leverandører, hvilket ofte kan føre til uoverensstemmelser og diskussioner om ansvarsplacering.

Murerfirmaet Claus Olsen ApS påtager sig det fulde ansvar for din totalentreprise. Det er det letteste og i sidste ende billigste og bedste for dig.

Totalentreprise i tæt samarbejde med arkitekter og ingeniører

Vi stemmer således også af med arkitekt eller ingeniør for at få alle detaljer på plads.

Vi har flere gode arkitekter og ingeniører som samarbejdspartnere, hvor vi ved at kvaliteten og den gensidige forståelse er i orden. Med en totalentreprise løsning, er vi således tovholder for alle de involverede faggrupper og sikrer at budgetter, tidsplaner m.m. overholdes.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02.

Bliv kontaktet inden for 48 timer

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

Adresse:

Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

Find os på Facebook:

Klik her