Flydegulve

​Hvis du er på udkig efter at få lavet nyt flydegulv, så lad os hjælpe dig med at lave dit nye flydegulv.

Vi har mange års erfaring med flydegulve i flydebeton/flydemørtel.

Vi udfører flydegulve som:

  • Selvnivellerende
  • Tyndpuds
  • Afretningslag

Hvad ​enten der er tale om opgaver i det private- eller opgaver i erhvervslivet, så kan vi hjælpe dig.

Hvad er flydegulve?

​Et flydegulv laves ved, at man sprøjter tyndpuds eller flydemørtel ud indtil hele overfladen er dækket. Herefter venter man så et par timer før gulvet er tørt.

Flydespartel og tyndpuds er velegnet til opretning af gulve inden viderebehandling med fx klinker, epoxy, linoleum, tæpper m.m. Materialet kan udlægges i tykkelser på 3 – 100 mm. Flydegulve eller selvnivellerende gulve anlægges ved både nybyggeri eller renoveringsopgaver.

Anvendelsesmulighederne er mange. Vi kan efter nærmere samtale med dig anlægge dit flydegulv, så det passer bedst muligt til netop dit projekt. Selvom det kan lyde let er der masser af faldgruber – så vigtigt at bruge en erfaren håndværker til opgaven.

Flydegulve og flydespartel

Skal du have lavet flydegulve? Så kan vi garantere dig kvalitetsfyldte flydegulve til en billig pris.

Vi har mange års erfaring inden for flydegulve, så hvad end du er i startfasen – eller midt i et projekt, kan du trygt regne med et professionelt resultat fra os. Vi laver både flydegulve, flydespartel, tyndpuds m.v.

Vi udfører flydegulve og flydespartel i såvel nybyggeri som ved renovering af eksisterende byggeri. Vi dækker store dele af Jylland med fokus på Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen. Du er altid meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om dine behov inden for flydegulve.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02.

Bliv kontaktet inden for 48 timer

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

Adresse:

Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

Find os på Facebook:

Klik her