Fundament og sokkel

Vi udfører alle former for fundament og sokkel arbejde.

​Et solidt fundament er en afgørende forudsætning for ethvert succesfuldt husbyggeri. Anlægning af husets fundament og sokkel skal være designet, så det kan bære hele husets vægt og føre trykket af vægten ned til lagene af de øverste jordlag.

Hvilken type fundament og sokkel arbejde udfører vi?

  • Støbning af fundamenter
  • Gravning af sokler
  • Støbning af sokler og gulve
  • Renoveringer

Hvad enten der er tale om opgaver i det private- eller opgaver i erhvervslivet, så kan vi hjælpe dig. Står du i en besværlig situation med forbedring eller reparation af et allerede igangværende projekt? Lad os udføre fundament og sokkel arbejdet, så du kan få overskud til mere.​

Fundament og sokkel

​Skal du have udført fundament og sokkel arbejde? Så kan vi garantere dig et kvalitetsfyldt fundament og sokkel arbejde og til en billig pris.

Vi har mange års erfaring inden for området, så hvad end du er i startfasen – eller midt i et projekt, kan du trygt regne med et professionelt resultat fra os. Vi laver alt i murerarbejde herunder både betonarbejde, flydebeton, gulve, sokler, fundamenter m.m. Vigtigheden af godt fundament og sokkel arbejde er stor, da det er en yderst kritisk del af det samlede byggeri, som er baseret på et solidt fundament og sokkel arbejde.

Få gratis eftersyn af dit fundament og sokkel

Den synlige del af fundamentet kaldes soklen. Soklen skal løbende efterses grundigt for revner og skader.

Hvis der er skader vil der kunne trænge fugt ind kælderen og op i huset. Den del af fundamentet, som ligger under jorden er sværere at inspicere. Revner i fundamentet kan bl.a. skyldes sætning og bør undersøges af en fagmand.

Forebyggelse er bedre end helbredelse. Få en fagmand til at give dit fundament og sokkel et eftersyn. Kontakt os og få et uforbindende tilbud.

Vi udfører fundament og sokkel arbejde i store dele af Jylland med fokus på Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen. Du er altid meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om de behov du har.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 31 34 07 97.

Vi tilbyder blandt andet også flydegulv og andet murerarbejde.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 31 34 07 97

​eller skriv en mail til murerjakob@clausolsen.dk

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for murerfaget, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer.

Kontakt os

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

Telefon: 31 34 07 97

E-mail: murerjakob@clausolsen.dk

Smedegade 18

7200 Grindsted

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38300261