Terrændæk og andet støbearbejde udføres

Skal du have støbt et terrændæk, eller har du andet støbearbejde, som skal udføres på et af dine projekter? Så kan vi garantere dig kvalitetsarbejde til fordelagtige priser.

​

Hos Murerfirmaet Claus Olsen ApS har vi mange års erfaring indenfor støbearbejde, så hvad end du er i startfasen eller midt i et projekt, kan du trygt regne med professionel hjælp fra os.

​

Vi varetager opgaver for kunder i Esbjerg, Varde, Vejen og omegn, hvor vi blandt andet kan være behjælpelige i forbindelse med:

​

  • Terrændæk-opbygning
  • Støbning af betongulve
  • Støbning af sokler
  • Støbning af fundamenter
  • Flydebeton
  • Andet støbe- og betonarbejde
  • Renoveringer.

​

Vi står klar til at hjælpe dig med dit støbearbejde

Uanset om der er tale om opgaver i det private eller opgaver i erhvervslivet, så kan vi hjælpe dig. Står du i en besværlig situation med forbedring eller reparation af et allerede igangværende projekt? Så lad os udføre arbejdet. Vi sparer dig for frustrationerne, pengene og ikke mindst tiden, du selv skulle have brugt på det.

​

Vigtigheden af veludført støbearbejde er stor, da det er en yderst kritisk del af det samlede byggeri. Vi sørger altid for, at du får et resultat, der er helt i top.

​

Kontakt os og indhent et tilbud på et terrændæk eller en anden opgave

Du kan med fordel kontakte os allerede i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Hos os kan du få en konkurrencedygtig pris på alt fra terrændæk til betongulve, og vi dækker opgaver i store dele af Jylland.

​

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med støbning af terrændæk eller andet. Vi vejleder dig gerne, så du får de bedste løsninger.

​

Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, eller ring direkte til os pĂĄ telefon 20 68 49 02.

​​

Bliv kontaktet inden for 48 timer

FĂĄ et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

​

Adresse:

​Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

​

Find os pĂĄ Facebook:

Klik her