Murerarbejde

Alt murerarbejde udføres.

Murerfirmaet Claus Olsen ApS er en erfaren virksomhed inden for murerfaget. Vi ved af erfaring, at godt murerarbejde begynder med god planlægning. Vi løser alle mureropgaver og står også gerne for totalentreprisen, så byggeprocessen bliver lettere for dig.

Vi udfører alle opgaver inden for murerfaget med fokus på Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen. Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter nye badeværelser m.m. Uanset om du har behov for ombygning, tilbygning, nybygning eller reparation – så står vi klar til at hjælpe dig. Det koster dig ikke noget at spørge os – vi udarbejder altid gerne et godt tilbud.

​Fordele ved at vælge os, til at lave dit murerarbejde:

  • Kompetente medarbejdere
  • Vi kører i store dele af Jylland
  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange års erfaring med murerarbejde
  • Høj faglighed

Murerarbejde skal være kvalitetsarbejde

​Det er ikke ligegyldigt, hvem der udfører dit murerarbejde.

En murer er en faglært bygningshåndværker, og i Danmark kan murerfaget spores helt tilbage til 1623, hvor Kjøbenhavns Murer- og Stenhuggerlaugs ældste segl kan dateres tilbage til. Murerfirmaet Claus Olsen ApS blev grundlagt i 1998.

Vi sætter en ære i at løse opgaverne efter den højeste faglige standard. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for murerfaget, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer, så vi derved sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder murerarbejde af høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser.

Stor erfaring med murerarbejde tæller

Godt murerarbejde er en afgørende forudsætning for et godt byggeprojekt.

Vi gør os meget umage i hele byggeprocessen. Godt begyndt er halvt fuldendt. Vi holder styr på hele processen – fra den indledende rådgivning og projektering til den afsluttende oprydning, når arbejdet står færdigt.

Murerfirmaet Claus Olsen ApS har igennem årene prøvet kræfter med en lang række forskellige typer murerarbejde. Derfor er vi sikker på at vi nok også skal kunne opfylde dine ønsker til din tilfredshed.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? 

Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 31 34 07 97.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 31 34 07 97

​eller skriv en mail til murerjakob@clausolsen.dk

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for murerfaget, og vi holder os løbende opdateret med de nyeste teknikker og værktøjer.

Kontakt os

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

Telefon: 31 34 07 97

E-mail: murerjakob@clausolsen.dk

Smedegade 18

7200 Grindsted

Se rutevejledning

CVR-nummer: 38300261