Badeværelse

Lad os lave dit nye badeværelse.

​Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Eller føler du det gamle trænger til at blive frisket op? Så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi vil mere end gerne være dig behjælpelig med råd og vejledning til, at kunne få dine drømme til at gå i opfyldelse! I Murerfirmaet Claus Olsen har VI gennem de sidste mange år bygget badeværelser af mange forskellige typer. Du er i sikre hænder hos os.

Fordele ved at vælge os, til at lave dit nye badeværelse​:

  • Kompetente medarbejdere
  • Vi kører i store dele af Jylland
  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange års erfaring med murerarbejde
  • Høj faglighed

Vi gør det til dit badeværelse

​Er du vild med velvære? Så tal nyt badeværelse med os. Murerfirmaet Claus Olsen ApS har igennem årene prøvet kræfter med en lang række forskellige typer badeværelser. Derfor er vi også klar til at opfylde dine ønsker.

Vi bygger et badeværelse tilpasset din personlige stil, hvor kvaliteten er i top og prisen i bund. Vi vil gerne gøre dit nye lækre badeværelse så personligt som muligt, så du føler dig helt hjemme, når det står og er klar til brug! Har du brug for baderumsmøbler, armaturer, fliser eller mosaikker? Vi har et stort udvalg – fra mosaikker i friske farver til afdæmpede fliser i granit.

Skal hele badeværelset fornys, står vi med glæde for totalentreprisen. Vi er garant for en professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen. Vi står med stor glæde for totalentreprisen for dit nye badeværelse, hvilket betyder at du kan læne dig tilbage og slappe af, mens vi ordner det hele for dig. Professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen? Det er vi garant for.

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02.

Bliv kontaktet inden for 48 timer

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

Adresse:

​Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

Find os på Facebook:

Klik her