Støbearbejde

​Vi udfører alle former for støbearbejde.

Mangler du at få støbearbejde udført til et af dine projekter? Så kan vi garantere dig et kvalitetsfyldt støbearbejde og til en billig pris. Vi har mange års erfaring inden for området, så hvad end du er i startfasen – eller midt i et projekt, kan du trygt regne med et professionelt resultat fra os. Vi laver både betonarbejde, flydebeton, gulve, sokler, fundamenter m.m. Vigtigheden af godt støbearbejde er stor, da det er en yderst kritisk del af det samlede byggeri, som er baseret på et solidt støbearbejde. Vi udfører støbearbejde i store dele af Jylland med fokus på Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen. Du er altid meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om de behov du har.

Hvilken type støbearbejde udfører vi?

Hvad enten der er tale om opgaver i det private- eller opgaver i erhvervslivet, så kan vi hjælpe dig.

Står du i en besværlig situation med forbedring eller reparation af et allerede igangværende projekt? Lad os udføre arbejdet, så du kan få overskud til mere. Spar frustrationerne, pengene og ikke mindst tiden der medgår:

  • Støbning af fundamenter
  • Gravning af sokler
  • Støbning af sokler og gulve
  • Renoveringer

Kontakt os allerede i dag

Ring til Murerfirmaet Claus Olsen ApS og få et uforpligtende tilbud. Med udgangspunkt i Grindsted dækker vi bl.a. Esbjerg, Grindsted, Varde og Vejen.

Men ligegyldig hvor i Jylland du har behov for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har dit badeværelse brug for fornyelse? Vi vil meget gerne hjælpe og vejlede dig. Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular eller ring til os direkte på tlf. 20 68 49 02.

Bliv kontaktet inden for 48 timer

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Claus Olsen ApS

CVR: 38300261

Adresse:

​Smedegade 18,
​7200 Grindsted

20 68 49 02

murer@clausolsen.dk

Find os på Facebook:

Klik her